Hitch – Lemmentohtori

DVD · Stara.fi

Hitch kertoo ammattimaisesta naistenmiehestä nimeltä Alex ”Hitch” Hichens (Will Smith), joka on valjastanut taitonsa myös muiden miesten käyttöön. Hän auttaa kömpelöitä tai muuten vaan ujoja miehiä saamaan kontaktin haluamiinsa naisiin. Miehet saavat rinnalleen mitä kauneimpia naisia, mutta pian myös naisten keskuuteen leviää sana maagisesta Hitchistä.

Pian lehdistökin saa vihiä hänen epätavallisista metodeistaan ja silloin koko lemmentohtorin ura alkaa olla vaarassa. Kuka on Hitch ja missä hän piilottelee?

Hitch -leffa on romanttinen komedia, joka on mainettaan viihdyttävämpi. Se on monille miehille myös tosielämässä ”Kuinka isket naisen” -peruskurssi. Will Smith ei ole enää parhaassa terässä, mutta muut näyttelijät paikkaavat hyvin. Leffan musiikki saa erityiskiitokset, sillä mukana on paljon varsinkin klubiosaston hittejä.

Pisteet 3/5

Uusimmat