HIM nousi upeasti brittilistalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lovemetalliyhtye HIM on noussut jälleen hienosti Britannian virallisen singlelistalle. Tuore Wings of a Butterfly -single mahtui ensimmäisellä listaviikollaan juuri ja juuri listan top 10:een sijoittuen kymmenenneksi. Nyt toivotaan, että mainio listasijoitus aikaansaisi kiinnostusta singleä kohtaan ja sitä kautta lisämyyntiä. Toivottavasti ensi viikolla sijoitus nousee.

Listan paras uusi tulokas oli sijalle 2. noussut Sean Paulin We Be Burnin’. Yhteensä top 10:een nousi tällä viikolla neljä uutta tulokasta. Kärkisijaa pitää hallussaan sijoituksensa säilyttänyt Pussycat Dollsin Don’t Cha -single, jossa vierailee Busta Rhymes.

Viimeksi HIM-yhtye nähtiin brittilistalla viime vuoden toukokuussa, kun Solitary Man -single nousi listan yhdeksännelle sijalle. Sijoitus on yhä HIMin paras Britannian virallisella singlelistalla. Toiseksi paras sijoitus samaisella listalla on The Funeral Of Hearts -singlen 15. sija viime vuoden tammikuulta.

Toinen ajankohtainen kotimainen julkaisu, The Rasmus -yhtyeen No Fear -single, ei ole menestynyt odotetusti Britanniassa. Single ei mahtunut viime viikolla edes top 40 -listalle, jossa se ei tälläkään viikolla debytoi. Jotkut mediat ovat puhuneet jo flopista, mutta mahdollisuuksia vielä on.

Lue Britannian virallisen listasivuston HIM : Wings of a Butterfly -kappaleen yhteydessä oleva mielenkiintoinen HIM-esittely.

Uusimmat