Stara.fi podcast-lähetykset myös iTunesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi:n julkaisemia podcast-lähetyksiä voi nyt kuunnella myös maailman suosituimman musiikkiohjelman, eli iTunesin, kautta. Ilmaisia lähetyksiä pääsee kuuntelemaan klikkaamalla tästä, mikäli koneelle on asennettu iTunes-ohjelman tuorein versio.

Viihdelehti Stara.fi:n podcast-lähetyksiä on parissa viikossa ladattu yhteensä jo liki tuhat kertaa. Viidessä ensimmäisessä jaksossa vierailevat mm. Antti Tuisku, Irina, Toni Wirtanen, Poets of the Fall ja Martti Vainaa & Sallitut aineet -yhtye. Tuoreimmassa jaksossa vieraillaan NRJ In The Park -konsertissa.

Podcast tarkoittaa äänitiedostoa, jonka voi ladata tietokoneelle ja siitä edelleen vaikkapa kannettavaan soittimeen. Näin lähetykset voi kuunnella silloin kun se parhaiten sopii. RSS-syötteen avulla lähetykset voi myös tilata esimerkiksi iPodder-ohjelmaan, joka lataa automaattisesti uudet lähetykset koneelle.

Uusimmat