Ozzyn AIDS-testi oli positiivinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen heavyjyrä Ozzy Osbourne oli takavuosina kaikkea muuta kuin uskollinen. Hän petti Sharon -vaimoaan lastenhoitajan kanssa samana yönä, kun vaimo synnytti Jack-pojan. Ozzy petti manageri-vaimoaan usein, kunnes vuonna 1986 Sharon pakotti Ozzyn testauttamaan itsensä sukupuolitautien varalta.

Testitulos muutti Ozzyn elämän, sillä sen mukaan hän oli HIV positiivinen.

– Hän tunnusti maanneensa jonkun baarista löytämänsä hempukan kanssa. Halusin antaa hänelle kunnon opetuksen ja se meni tosiaan perille, Sharon paljasti.

– Ozzy pelkäsi AIDSia kuollakseen. Testiin tarvittiin verinäyte, ja sen tutkimiseen meni viikko, jonka jälkeen saimme tulokset. Menimme yhdessä kuulemaan tuloksia. Lääkäri totesi, että Ozzy oli HIV positiivinen, joten tiesin että minunkin pitää käydä testissä. Ozzy pelkäsi tietenkin kuollakseen.

Lääkäri suostui ottamaan Sharonin testin lisäksi myös kolme uusintatestiä Ozzystä. Hän lähetti Ozzyn näytteet lisäksi kolmeen eri laboratorioon kolmella eri nimellä.

– Homoystäväni olivat kertoneet minulle, että silloiset testit olivat niin epäluotettavia, että niiden tulos muuttui kun näytepulloa ravistettiin, Sharon muistelee.

Uusintatestin tulokset olivat kuitenkin molemmille negatiivisia, joten Ozzy sai huokaista helpotuksesta. Episodi muutti Ozzyn elämän ainakin uskollisuuden rintamalla. Hän on nimittäin siitä saakka ollut uskollinen vaimolleen. Pariskunta uudisti avioliittolupauksensa uudenvuodenaattona 2002.

Uusimmat