Paris Hilton pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraapiiriprinsessa Paris Hilton on kirjoittanut anteeksipyynnön entiselle ystävälleen Nicole Richielle. Kaksikko teki yhdessä Simple Life – Leidit landella -televisiosarjaa, kunnes heidän välinsä menivät poikki. Muutama päivä sitten heidän ohjelmansa hyllytettiin ehkä lopullisesti, koska Nicole ja Paris eivät suostuneet sopimaan jo pitkään jatkunutta riitaansa.

Sarjaa oli tarkoitus jatkaa siten, että molempia olisi kuvattu yksin. Paris olisi valmistellut ohjelmassa tulevia häitään, mutta kun hänen suhteensa katkesi, tuotantoyhtiö päätti lopettaa koko ohjelman.

Nyt Paris on ottanut askeleen eteenpäin ja pyytänyt kirjeitse Nicolelta anteeksi sitä, että parin välit katkesivat. Paris kirjoitti viestin, kun hänen ystävänsä painostivat tätä lopettamaan lapsellisen riidan.

Kumpikaan riidan osapuoli ei ole paljastanut riidan syytä. Joidenkin huhujen mukaan Parisin ja Nicolen riita alkoi, kun Nicole näytti kotibileissään Paris Hiltonin seksivideon One Night In Paris.