Take Thatille tarjottiin 8 miljoonaa kiertueesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä poikabändeistä, Take That, on kuumaa rautaa keikkarintamalla. Tai olisi, mikäli yhtyeen pojat haluaisivat tehdä paluun. Yhtyeelle tarjottiin äskettäin huimaa summaa paluukiertueesta, mutta he kieltäytyivät yli 8 miljoonan euron summasta.

Yhtye olisi saanut tuon summan kymmenen päivän minikiertueesta, mutta Robbie Williams ja kumppanit eivät halunneet tehdä paluuta keikkalavoille.

Robbie Williams, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange ja Gary Barlow tapasivat äskettäin ensimmäisen kerran yhtyeen hajoamisen jälkeen erään dokumentin kuvausta varten. Yhtyeen jäsenten välillä oli kuitenkin selvää jännitettä, kun vuosien varrella on tullut annettua jos jonkinlaisia kommentteja entisistä yhtyetovereista.

– Tapaamisessa yhtyeelle ehdotettiin paluukiertuetta ja jokaiselle tarjottiin kiertueesta miljoona puntaa. Yhtyeen jäsenten välillä oli selvää jännitystä ja pelkäsimme, että tapaaminen menee käsirysyksi. Robbie sanoi vihanneensa yhtyettä sen loppuaikoina ja totesi ettei yhtye palaa koskaan yhteen, dokumentin kuvausryhmän jäsen kertoi.