Michael Jackson muutti pysyvästi Bahrainiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningas Michael Jackson lensi Lähi-Itään, Bahrainiin, pian oikeusjuttunsa loppumisen jälkeen. Hän vietti siellä lähes koko viime kesän ja ihastui alueeseen niin, että on muuttanut pysyvästi sinne.

Popin kuninkaalla oli Bahrainissa todella kuninkaalliset oltavat, sillä Jackson asui kruunuprinssi Sheik Salman Ibn Hamed Khalifan vieraana. Nyt Jackon asianajaja Thomas Mesereau on vahvistanut Jacksonin siirtävän päämajansa Yhdysvalloista Bahrainiin.

– Hänen pitää mennä elämässään eteenpäin. Nyt hän asuu vakituisesti Bahrainissa. Hänellä on siellä ystäviä, jotka ovat olleet luotettavia ja avuliaita vaikeina aikoina, Mesereau kertoi ja totesi myös, että Jacksonin kunto on parantunut huomattavasti Bahrainissa.

Mediassa on jo pitkään veikattu Jacksonin suuren Neverland -ranchin myymistä. Mikäli muutto Bahrainiin todella toteutuu, lienee Neverland myyntilistalla ensimmäisten joukossa.