Michael Jackson oli kuuluisa ritari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bahrainin suunnalle pysyvästi muuttanut poppari Michael Jackson haluaisi ilmeisesti olla 800 vuotta sitten elänyt brittiläinen ritari. Hän nimittäin kirjautui taannoin Lontoossa sijaitsevaan Dorchester hotelliin salanimellä Sir William Marshall, The Sun kertoo.

Sir William Marshall on yksi britannian legendaarisimmista ritareista kautta aikojen. Juuri siksi kyseinen nimi kiehtookin Jacksonia.

– Michael haluaa käyttää erilaisia salanimiä hotelleissa asuessaan. Sir William Marshall nimi valittiin, sillä Michael on suuri britannian ylhäisöjen ja aristokratian fani. Nimen valinta oli kunnianosoitus ritarille ja samalla harhautus muille, nimetön lähde kertoi lehdelle.

Samalla vierailulla Jackson käännytettiin pois erään klubin ovelta, koska hän saapui julkkisjuhliin myöhässä. Iltakymmeneltä alkaneet juhlat Hard Rock Cafessa olivat jo täynnä, kun Jackson saapui paikalle kello 23:15.

Kun hänelle kerrottiin, ettei sisään enää pääse, Jackson ei suuttunut tai nostanut meteliä, vaan hän poistui paikalta nopeasti. Jacksonin tiedottaja antoi myöhemmin medialle lausunnon.

– Michael oli pettynyt, kun hän ei päässyt osallistumaan juhliin, sillä hän pitää Hard Rock Cafesta. Hän yrittää päästä käymään paikalla vielä ennen kuin hän poistuu Britanniasta, tiedottaja totesi.