Madonna: Gwen Stefani varasti tyylini

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja takavuosien muoti-ikoni Madonna käy nykyisin sanasotaa useammakin rintamalla. Äskettäin uutisoimme hänen ja Jon Bon Jovin erimielisyyksistä ja nyt Madonna sivaltaa jo toisaalle. Nyt tähtäimessä on entinen No Doubt yhtyeen tähti Gwen Stefani.

Madonna on varma, että Stefani on varastanut oman tyylinsä häneltä. Popikoni kommentoi Stefania ystävälliseen sävyyn, mutta toteaa samalla olevansa aivan varma, että Hollaback Girl -kappaleen esittäjä on kopionut tyylinsä ja miesmakunsa häneltä.

– Hän vei tyylini. Teemme paljon työtä samojen ihmisten kanssa. Hän meni naimisiin brittimiehen kanssa, hänellä on vaaleat hiukset ja hän pitää muodista. En välitä siitä, sillä minusta hän on suloinen ja lahjakas, Madonna pehmentää syytöksiään.

Madonna on laukonut mielipiteitään viime aikoina usein ja räväkästi. Niistä paistaa ehkä osin läpi myös tulevan albumin markkinointi, sillä otsikoissa näkyminen lisää myös levymyyntiä. Tulossa on siis vielä mehukkaita paljastuksia ja uusia mielipiteitä.

Jäämme odottamaan koska Madonnan albumi on ”päätynyt internetin vertaisverkkoihin”, sillä se tuntuu olevan nykyisin kovin käytetty kikka taistelussa mediatilasta. Levyjään ovat ”vuotaneet” ainakin Coldplay, Eminem, 50 Cent, ja U2.