Robbie vuosituhannen myydyin Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on 2000-luvun myydyin brittiartisti. Hän on myynyt yhteensä peräti 6,3 miljoonaa albumia tämän vuosituhannen puolella. Tuona aikana Robbie on julkaissut tosin jo kuusi levyllistä materiaalia, kun mukaan lasketaan viimeisin albumi Intensive Care, joka on parhaillaan Britannian albumilistan ykkösenä.

Toisena listalla on niin ikään brittiyhtye Coldplay, joka on aivan Robbien kannassa myytyään huimat 6,2 miljoonaa albumia vuosituhannen vaihteen jälkeen. Kolmantena on hieman yllättäen Dido, joka on myynyt kahta levyään yllättävän paljon, yhteensä peräti 5,7 miljoonaa kappaletta.

Luvut paljastettiin äskettäin Channel 4 -kanavan ohjelmassa ja niihin on laskettu mukaan kaikki albumit, Greatest Hits -kokoelmat sekä lailliset nettilataukset. Tässä on kymmenen Britannian myydyintä tällä vuosituhannella. Suluissa miljoonaa myytyä kopiota.

1. Robbie Williams (6.3)

2. Coldplay (6.2)

3. Dido (5.7)

4. Eminem (4.7)

5. Westlife (4.2)

6. Norah Jones (3.3)

7. Blue (3.3)

8. Anastacia (3.1)

9. Stereophonics (2.8)

10. Oasis (2.6)