Rihanna : If It’s Lovin’ That You Want

Singlet · Stara.fi

Rihanna nousi nopeasti tunnetuksi r&b-staraksi ensimmäisellä singlellään Pon De Replay, joka soi edelleen hyvin myös Suomessa. Nyt Rihannan ensimmäiseltä Music Of The Sun -albumilta julkaistaan toinen single If It’s Lovin’ That You Want.

Uusi single ei pysty tavoittamaan läheskään edeltäjänsä uniikkia tunnelmaa, vaan latistuu monotonisen casiobiitin ja kornien kliseiden yhdistelmäksi. Rihannan ääni toimii hyvin, mutta se ei pelasta muuten heikkoa kappaletta, jollaisia mahtuu tusinaan vähintään kymmenen.

Suoraan sanottuna Rihannan If It’s Lovin’ That You Want on puuduttavan tylsä raita, joka tyhjää tanssilattian nopeasti. Hitti voi tosin olla monotoninen ja tylsä, mutta silloin siinä pitää olla jokin aivan erityinen clue, joka tästä kappaleesta puuttuu.

Odotan kuitenkin mielenkiinnolla Rihannan ensimmäistä albumia ja toivon, että sieltä löytyy vielä ensimmäisen singlen veroisia tanssihittejä. Kakkossinkku ei tosin anna odottaa levyltä kovin suuria.

Pisteet 1/5