The Ark tiskijukkaili Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi:n saamien tietojen mukaan eilen Tampereella konsertoineen ruotsalaisyhtye The Arkin basisti Leari heitti eilen bändikeikkansa jälkeen vielä yllätyskeikan dj-pöydän takana tamperelaisessa Klubi-ravintolassa.

– Leari ja Ola tekevät bändikuvioidensa lisäksi myös dj-keikkoja, ja Leari tiedusteli keikan jälkeen mahdollisuutta soittaa levyjä yhtyeen keikkapaikkana toimivan Pakkahuoneen yhteydessä toimivassa Klubissa, yhtyeen kiertuemanageri kertoi Stara.fi:lle.

Settiin kuului 70- ja 80-luvun discoklassikoita, kuten Gloria Gaynoria ja Abbaa. Leari soitti Olan koppalakki päässä ja villitsi yleisöä myös spiikkaamalla. Leari tarjosi yllätyskeikallaan yleisölle ikimuistoisen show’n, jonka yleisö otti vastaan tanssimalla mm. pöydillä.

Klubilla esiintyi samana iltana suomalainen heavyjyrä Teräsbetoni, jonka keikan jälkeen Leari heitti dj-settinsä.