Michael Jacksonia syytetään lapsikaappauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista Bahrainiin syksyllä muuttanut megatähti Michael Jackson on joutunut jälleen oikeusjutun kohteeksi. Hänen entinen vaimonsa ja lastensa äiti Debbie Rowe syyttää Jacksonia pariskunnan lasten kaappaamisesta Yhdysvalloista Bahrainiin.

Rowe jätti maanantaina oikeusistuimeen haasteen, jossa hän vaatii Jacksonia palauttamaan lapset Yhdysvaltoihin. Hänen mukaansa Jacko on ottanut lapset, Prince Michaelin ja Parisin, uuteen kotimaahansa ilman äidin lupaa.

Yhdysvalloissa uskotaan, että lasten palautuksen jälkeen Rowe hakee molempien huoltajuutta itselleen. Aiemmin tässä kuussa Rowe paljasti, että Michael Jackson ei olekaan lasten biologinen isä, vaan sperma oli peräisin spermapankista. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1996 ja erosi reilun kolmen vuoden avioliiton jälkeen.