Osbournet halutuinta jouluseuraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperhe olisi brittien mielestä mieluisinta seuraa joulupöydässä. Perheen äiti Sharon sai äänestyksessä 29 prosenttia äänistä ja isä Ozzy Osbourne 22 prosenttia. Yhdessä pariskunta lapsineen voitti suvereenisti parhaan jouluvieraan tittelin.

Toiseksi eniten ääniä saivat jalkapalloilija-julkkis David Beckham ja poppari Robbie Williams. Beckhamin seuraa kaipasi 21 prosenttia ja Robbien 18 prosenttia äänestäneistä. David joutuisi tosin tulemaan yksin, sillä hänen vaimonsa Victoria äänestettiin yhdeksi epämieluisimmista vieraista.

Britit eivät halua poliitikkoja joulupöytäänsä, sillä epämieluisimman vieraan kyseenalaisen tittelin sai pääministeri Tony Blair peräti 38 prosentilla äänistä. Entinen pääministeri Margaret Thatcher sai Victoria Beckhamin kanssa 24 prosenttia näistä äänistä.