Anastacia silmäleikkauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anastacian yksi tunnetuimpia tavaramerkkejä on ollut silmälasien käyttö. Nyt tähti ei tarvitse enää laseja ainakaan näkönsä parantamiseksi, sillä hän on korjauttanut näkönsä silmien laserleikkauksessa.

Silmälasit kuuluvat kuitenkin myös jatkossa artistin imagoon. 32-vuotias Anastacia on tähän saakka pitänyt silmälaseja lähinnä esiintymislavan ulkopuolella.

– Haluan, että ihmiset näkevät silmäni, joten en halua käyttää silmälaseja esiintyessäni. Olen käyttänyt keikoillani piilolinssejä, mutta ei tullut toimeen niiden kanssa, joten kävin silmäleikkauksessa.

Vaatesuunnittelusta kiinnostunut Anastacia on vahvasti mukana keikka-asusteidensa suunnittelussa. Nyt hän haluaa antaa faneilleen mahdollisuuden hankkia samanlaisia vaatteita, joten hän julkistaa lähiaikoina oman vaatemallistonsa.