Kivenlahti Rock kaksipäiväiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoossa järjestettävä Kivenlahti Rock -tapahtuma laajenee ensi kesänä kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Espoon kulttuuritoimintayhdistys ry:n järjestämä tapahtuma nähdään 9. – 10. kesäkuuta 2006.

Festivaalin pääesiintyjinä nähdään perjantaina Poets of the Fall ja Technicolour. Lauantaina lavalle nousevat mm. 51 Koodia, Uniklubi ja Bloodpit. Järjestäjän mukaan ohjelmisto kasvaa vielä kevään aikana.

– Ohjelmisto näyttää kaikin puolin todella hyvältä. On erittäin iso asia kaupungin musiikkikulttuurille saada tämän tason esiintyjät samaan tapahtumaan Espoossa. Joukossa on nyt ensi kertaa myös aivan suomirockin kuumimpia yhtyeitä, joten todella mielenkiintoinen tapahtuma on ensi kesänä luvassa, yhdistyksen puheenjohtaja Jussi Pasonen kertoo.