Hiphop-tähti pääsi vankilasta etuajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti DMX joutui äskettäin suorittamaan vankilatuomiotaan kiven sisään, mutta on nyt päässyt vapaaksi ennakoitua aiemmin. New Yorkissa sijaitsevassa Rikers Islandin vankilassa istunut DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, istui 70-päivän tuomiostaan kaksi kolmasosaa.

Tuomio tuli tällä kertaa rattijuopumuksesta ja ehdonalaisrikkomuksesta, mutta hyvän käytöksen takia hän pääsi vapaalle aiemmin, Queensin syyttäjänviraston lakimies kertoi perjantaina annetussa tiedotteessa.

Tuomiossa oli mukana rattijuopumuksen lisäksi myös taannoinen JFK-lentokentällä sattunut välikohtaus, jossa DMX ajoi kaupunkimaasturillaan lentokentän portin läpi ja väitti silminnäkijöille olevansa FBI-agentti. Hän oli lisäksi huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Rappari olisi voinut saada tempauksestaan jopa seitsemän vuoden vankeustuomion, mutta sai vain 60 päivää ehdonalaista. Tuomari lisäsi tuomioon kymmenen päivää ylimääräistä rapparin myöhästyttyä oikeuden istunnosta ”astmakohtauksen” vuoksi.

Joulukuun alussa DMX tuomittiin lisäksi viikoksi vankeuteen hänen ajettua autollaan päin poliisiautoa, jolloin myös edellinen tuomio muutettiin ns. kiinteäksi vankeudeksi.

Nyt kaidalle tielle palannut DMX on liittymässä 50 Centin luotsaamaan G-Unit -ryhmään. Aiemmin hänen materiaaliaan on julkaistu maineikkaan Def Jam Recordsin kautta.