Lost-sarjan tähdille jättimäiset palkankorotukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa torstaina alkavan Lost-televisiosarjan näyttelijät ovat sarjan menestyksen myötä nousseet nopeasti viihdetaivaan tähdiksi. Nyt heille on luvassa mittava palkankorotus, joka kaksinkertaistaa heidän tienestinsä seuraavalla tuotantokaudella.

Sarjan näyttelijät saivat aiemmin palkkaa 33.000 euroa jaksolta, mutta nyt heille tarjotaan peräti 66.000 euron liksaa jokaisesta jaksosta, Hollywood Reporter paljastaa.

Uuden palkkatarjouksen ovat saaneet ainakin Evangeline Lilly (Kate), Josh Holloway (Sawyer), Naveen Andrews (Sayid), Dominic Monaghan (Charlie), Terry O’Quinn (Locke), Jorge Garcia (Hurley), Daniel Dae Kim (Jin), Yunjin Kim (Sun) ja Harold Perrineau Jr. (Michael).

Jackin roolissa nähtävä sarjan päätähti Matthew Fox on julkaisun saamien tietojen mukaan ansainnut sarjan menestyksen myötä lisäksi ns. hyvän miehen bonusta noin 200.000 euroa.

Perusteeksi palkankorotukselle on kerrottu, että tuotantoyhtiö halusi Lostin tähtien seuraavan Täydelliset naiset -sarjan palkkakehitystä. Kukaan tuotantoyhtiön tai näyttelijöiden edustaja ei suostunut kommentoimaan tietoja.