Scooter : Apache Rocks The Bottom

Singlet · Stara.fi

Saksalaisen konejyrä Scooterin tuorein single Apache Rocks The Bottom! on tanakkaa tanssikamaa, jonka teema on peräisin lännenelokuvien maailmasta. Apache -lainaus on toimivuudestaan huolimatta turhan kulunut, eikä siten anna ainakaan tanssilattialla juurikaan lisäpotkua.

Kyseinen lainaus lähinnä vain pilaa muuten ihan kelvollisen tanssiraidan. Mukana on myös tuttuja dancesampleja 80-luvulta ja 90-luvulta, mutta ne jäävät statistin rooliin taustakohinassa. Dub Mixissä ne tulevat kuitenkin hieman paremmin esiin.

Scooterin tyylinä on muokata tutuista teemoista uusia tanssibiisejä, mutta tällä kerralla kirves on kolahtanut jostain syystä kiveen. Kappale toimii takuulla jossain Ypäjän baarin tanssilattialla, mutta klubihittiä tai radiobiisiä tästä on turha hakea. Apachen hittipotentiaali ei kerta kaikkiaan riitä.

Pisteet 2/5