Lastenhoitaja paljasti Cruisen perheen salaisuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruisen ja hänen silloisen vaimonsa Nicole Kidmanin kanssa tekemisissä ollut julkkislastenhoitaja Suzanne Hansen on paljastanut julkkisperheen salaisuuksia tuoreessa You’ll never nanny in this town again -kirjassaan.

Hansen sivaltaa varsinkin Kidmanin suuntaan väittämällä, ettei tällä ollut juurikaan osaa adoptiolastensa Connorin ja Isabellan kasvattamisessa.

– En nähnyt häntä koskaan lastensa kanssa, Hansen totesi PageSix.comille.

Hän väittää myös, että Cruise vaati lastenhoitajansa suostumaan tiukkaan vaitiolosopimukseen, jotta hänen omia puutteitaan lasten kasvattajana ei kerrottaisi julkisuudessa.

– Tom halusi lastenhoitajansa allekirjoittavan sopimuksen, joka oli niin tiukka, etteivät he voineet edes kertoa kenellä olivat töissä. Käytännössä Cruise pystyi kertomaan medialle hoitavansa lapsiaan yksin, eivätkä hänen lastenhoitajansa voineet sanoa siihen mitään.