Robbie sopi riitansa 50 Centin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittirokkari Robbie Williams on sopinut erimielisyytensä hiphop-tähti 50 Centin kanssa. He sopivat kiistansa, kun Robbie voitti Fiftyn taannoisessa NRJ Music Awards -gaalassa Cannesissa. Robbie vei parhaan kansainvälisen miesartistin pystin 50 Centin nenän edestä.

Kaksikko riitautui viime vuonna, kun molemmat asuivat samassa hotellissa Saksassa. Tuolloin myös Stara.fi uutisoi Fiftyn nimitelleen Robbieta luuseriksi.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, joutui Robbien fanien piirittämäksi saapuessaan hotellille ja Robbie valitti 50 Centin huoneesta kantautuvat metelin häiritsevän hänen untaan. 50 Cent kieltäytyi valituksen jälkeen tapaamasta brittitähteä.

Cannesissa supertähdet kuitenkin sopivat riitansa ja kättelivät sovinnon merkiksi. Sovinnonteko oli tosin järjestetty tapahtuman järjestäneen Radio NRJ:n puolelta. Robbie otti sovinnon esille myös kiitospuheessaan.

– Haluan osoittaa arvostukseni herra 50 Centille, joka on tänään yleisön joukossa. Robbie sanaili lavalla.