Luther Campbell kiistää haastaneensa 50 Centin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla uutisoitiin äskettäin oikeusjuttu, jossa hiphop-tähti Luther ”Luke” Campbell haastoi 50 Centin oikeuteen lyriikoidensa varastamisesta. Nyt artisti on itse ilmoittanut, että tiedot eivät pidä paikkaansa. Hänen mukaansa haastajana on musiikkipomo Joe Weinberger.

The 2 Live Crew -yhtyeessä mittavan uran tehnyt Campbell haluaa ottaa etäisyyttä koko oikeusjuttuun. Hän ei omista enää kappaleidensa oikeuksia, sillä hän joutui myymään ne rahapulassa vuonna 1994. Nykyisin oikeudet omistaa juuri Joe Weinberger.

– Haluan korostaa, että Joe Weinberger ja hänen juristinsa Richard Wolfe ovat henkilöt, jotka haastoivat 50 Centin. He eivät toimi minun eivätkä entisen yhtyeeni puolesta, Luke totesi AllHipHop.comille.

– Nämä miehet haastavat toisia ihmisiä meidän nimissämme. Kun luette kirjani My Life And Freaky Times, saatte tietää koko tarinan näistä kahdesta roistosta ja heidän taustoistaan, Campbell sivaltaa.