Jane julkaisee toisen albuminsa keväällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen tyttöyhtye Jane on työstämässä parhaillaan toista albumiaan. Popstars-kisassa muodostettu yhtye on uran aikana kutistunut kolmihenkiseksi, ja pyrkii nyt vakiinnuttamaan paikkansa kotimaisessa popkentässä. Kilpakumppani Indx haudattiin ennätysnopeasti ennen kuin poikien ura ehti edes alkaa.

Jane, eli Eeva-Leena (22), Mia (18) ja Tea (23), porskuttavat kuitenkin itsevarmasti eteenpäin, ja tänä keväänä kauppoihin ilmestyy yhtyeen toinen albumi. Bändin on työstänyt uutta levyä marraskuusta lähtien Inkfish-studioilla Helsingissä mm. Lovex ja Suburban Tribe -yhtyeiden kanssa.

Albumin linja on klubi- ja poprock-henkinen ja sen kappaleet on nyt valittu ja osa jo laulettukin. Ensimmäiset uudet Jane-kappaleet kuullaan tänä iltana Euroviisujen Suomen alkukarsinnoissa. Levy julkaistaan huhtikuussa.

Voit tutustua Janen jäsenten kuulumisiin Stara.fi:ssä julkaistavissa podcasteissa, joissa tytöt itse kertovat kuulumisiaan. Kuuntele podcastit tästä!