Katri Ylander sai levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisassa toiseksi sijoittunut Katri Ylander on saanut levytyssopimuksen. 20-vuotias poppari levyttää jatkossa Sony BMG:n leivissä. Sopimus on ollut työn alla jo pitkään, mutta musiikkityyli on ollut vahvistamatta. Kuten Idols-kisassa, myös tulevalla pop-uralla Katrin tyylinä tulee olemaan suomalainen poprock.

Levy tullaan julkaisemaan alkukesästä, mutta sitä ennen materiaalia on luvassa singlejulkaisun muodossa. Stara.fi:n saamien täysin epävirallisten tietojen mukaan tuotantotiimissä olisi mukana mahdollisesti myös Stella-yhtyeen jäseniä.

Stara.fi tapasi Katrin viime viikolla, vain pari päivää ennen levytyssopimuksen julkaisua. Huomenna julkaistavassa podcast-haastattelussa Katri kertoo kuulumisiaan Idols-kisan jälkeen ja valottaa suunnitelmiaan tulevaisuuden varalle.