Chris Pennin kuolinsyy yhä mysteeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuviikosta kuolleena löydetyn Hollywood-näyttelijä Chris Pennin kuolinsyy ei ole selvinnyt. Aiemmin poliisi on jo ilmoittanut, että siihen ei ilmeisesti liity rikosta. Ruumiinavauksessa ei kuitenkaan löytynyt syytä menehtymiseen.

– Ruumiinavaus on täysin normaalia silloin, kun vainaja on 40-vuotias, eikä ole hetkeen tavannut lääkäriään, Los Angelesin poliisin tiedottaja Brenda Shafer kertoi tiedotteessaan.

Sean Pennin veli Chris löydettiin menehtyneenä kotitalostaan tiistaina 24. tammikuuta. Tiedottaja David Smithin mukaan hänen tiedettiin sairastelleen ja käyttäneen aiemmin myös huumausaineita. Hän ei kuitenkaan yksilöinyt sairautta.

Chris Pennin uusimman elokuvan, The Darwin Awards, ensi-ilta osui kuolemaan seuranneelle päivälle, joten sitä vietettiin Sundance Film Festivaleilla apeissa tunnelmissa.