Tom Cruise huonoin näyttelijä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on taas laitettu järjestykseen maailman huonoimmat näyttelijät. Golden Raspberry -säätiön vuosittaisessa tapahtumassa palkitaan Hollywoodin heikoimmat roolityöt ja noloimmat elokuvat. Tänä vuonna ehdokkuuksia kahmi varsinkin Tom Cruise.

Tom Cruise on ehdolla kolmessa sarjassa. Hänet on nimetty ehdokkaaksi vuoden huonoimman miesnäyttelijän sarjassa ja kahdessa ”väsyneimmän lööppijulkkiksen” sarjassa.

– Hän on ollut aiemmin tarkka yksityisyydestään, mutta viime vuonna hän käsitteli yksityiselämäänsä mediassa ja poseerasi loputtomasti punaisella matolla kuherrellen kuin olisi ollut kotisohvalla, Razzies -perustaja John Wilson kertoi uutistoimisto AP:lle.

Huonoimman miesnäyttelijän tittelistä kisaa Cruisen kanssa myös The Rock suorituksellaan elokuvassa Doom. Väsyneimmän lööppijulkkiksen sarjassa Cruisella on vastassaan muun muassa Paris Hilton.

Jessica Simpsonin ja Johnny Knoxvillen tähdittämä Dukes Of Hazzard on ehdolla vuoden huonoimmaksi elokuvaksi yhdessä Paris Hiltonin tähdittämän House Of Waxin kanssa.

Huonoimman naisnäyttelijän kyseenalaisesta pystistä kisaavat elokuvassa Monster In Love nähty Jennifer Lopez, Fantastic Four -elokuvan Jessica Alba, Alone In The Dark -elokuvan Tara Reid ja Cheaper By The Dozen -elokuvan teinitähti Hilary Duff.

Perinteen mukaisesti Razzie-pystit jaetaan päivää ennen Oscar-gaalaa. Tänä vuonna Razziet jaetaan 4. maaliskuuta. Elokuvamaailman huonoimmat suoritukset laitetaan järjestykseen nyt jo 26. kerran.

Lue myös Stara.fi:n Jessica Simpsonin ja Johnny Knoxvillen haastattelut!