Pink sivaltaa videossaan julkkiksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Pink on lopen kyllästynyt omasta mielestään turhiin julkkisnaisiin ja on nyt ottanut heidät tuoreessa Stupid Girls musiikkivideossaan silmätikukseen. Videossa Pink sivaltaa useita tuttuja viihdealan nimiä.

Hän asettaa parodioimalla naurunalaiseksi muun muassa Paris Hiltonin, Lindsay Lohanin ja Jessica Simpsonin. Videossa hän tekee pilaa heidän julkisuushakuisesta elämäntyylistään. Hän on luvannut ”hoidella” tähdet henkilökohtaisesti, mikäli nämä uskaltautuvat valittamaan kohtelustaan ja tekemään vastaiskun.

– Video julkaistaan ensi maanantaina ja silloin pidän ylläni luodinkestävää liiviä. Tiedottajani on jo nyt saanut lukuisia puheluita julkkisnaisilta, jotka olettavat minun sivaltavan heitä. En kuitenkaan välitä siitä. Otan luurin käteen ja kysyn itse mitä he oikein haluavat. On hauska sekoittaa hieman pakkaa, Pink uhoaa.