Robbie Williams käyttää korsettia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipopin kuningas Robbie Williams on niin huolestunut mahdollisesta lihomisestaan, että on alkanut käyttää eräänlaista avaruusajan korsettia. Normaalisti naisten yllä nähty varuste auttaa Robbieta pääsemään ylimääräisistä kiloista, sillä sen väitetään polttavan tehokkaasti rasvaa.

Robbie on hankkinut Lontoon ja Los Angelesin koteihinsa avaruusajan korsettia muistuttavan Vacunaut-laihdutuslaitteen, jonka on tarkoitus suorastaan imeä ylimääräinen rasva vatsan seudulta. Poppari on siis valmis tukeutumaan tavallisen kuntoilun sijaan lähes voimakeinoihin ulkonäkönsä suhteen.

– Useimmiten hän näyttää aivan avaruusmieheltä. Hän tarvitsee apua puvun pukemisessa ja riisumisessa, Robbien elämänkerran kirjoittanut Chris Heath kertoi kirjassaan.

Vaconaut on eräänlainen korsetti, joka puetaan ilmatiiviin puvun päälle. Se imee juoksumatolla kuntoilevan henkilön vatsan seutua alipaineistetuilla letkuilla.