Michael Jackson ei levytä Paavin rukouksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useat mediat uutisoivat eilen poptähti Michael Jacksonin suunnittelevan edesmenneen Paavi Johannes Paavali II:n nauhoitettujen rukouksien levyttämistä. Tähti itse ei ollut vielä eilen kuullutkaan suunnitelmista, jotka italialainen uskonnollinen levy-yhtiö julkisti maanantaina.

Levy-yhtiön mukaan he ovat levyttämässä paavin rukouksia ja ovat pyytäneet levylle mukaan joukon tähtiartisteja. Eilen levy-yhtiötä edustava pappi Giuseppe Moscati veti kuitenkin sanojaan takaisin toteamalla, että Jacksonin mukaan tulo olikin vasta idea-asteella, uutistoimisto AP kertoi.

– Hän ei ole vastannut tiedusteluumme, emmekä ole tavanneet häntä, pappi totesi Jacksonin osuudesta levytyksessä.

Michael Jacksonin tiedottajan Raymone Bainin mukaan tähti ei ole tietoinen paavin rukouksien levyttämisestä, eikä ole käynyt minkäänlaisia neuvotteluja kyseisestä projektista Vatikaanin tai kyseisen levy-yhtiön kanssa edes edustajansa välityksellä.