Dannii Minogue lesboili strippibaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Dannii Minogue vietti taannoin railakkaan illan Puss In Boots -strippibaarissa Lontoossa. Baarin tapahtumista levisi ensin vain villejä huhuja, mutta nyt huhuille on saatu vahvistus turvakameran kuvista, jotka ovat levinneet internetiin.

Ravintolan turvallisuudesta vastavan yrityksen henkilökunta tallensi koko tapahtuman. Kuvissa Dannii viettää erittäin kiihkeitä hetkiä alastoman naisstripparin kanssa, ja rikkoi samalla ravintolan sääntöä, jonka mukaan strippareihin ei saa koskea.

Dannii unohti kuitenkin estonsa ja kävi käsiksi tanssijaan välittämättä siitä, että baarin yleisö seurasi tapahtumaa tiiviisti. Pari lemmiskeli lavan reunalla, eikä välittänyt siirtyä yksityiseen tilaan tai edes vip-huoneeseen. Videossa pari hieroo, nuolee, näykkii ja imeskelee toisiaan estoitta.

– En voinut uskoa kuinka pitkälle he menivät. Se oli kuin suoraan pornoelokuvasta. Käsiä ja kieliä oli joka paikassa ja olin varma, että siitä tulee vielä täysimittaiset orgiat, silminnäkijä kertoi News Of The World -lehdelle.

34-vuotias Dannii Minogue on poptähti Kylie Minoguen pikkusisko, joka on itsekin julkaissut dancemusiikkia ja noussut pariin otteeseen myös hittilistoille.

(Kuva: News Of The World)