Eva Longoria oli ruma lapsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Täydelliset naiset -televisiosarjassa nähtävä Eva Longoria on nykyisin miesten palvoma Hollywood-kaunotar, mutta aina näin ei ole ollut. Tähti itse väittää, että oli lapsena aivan tavallinen tyttö, joka jäi kauneudessa vaaleiden siskojensa varjoon.

Longoria kertoi Glamour -lehdelle, että jopa hänen kutsumanimensä oli lapsena vapaasti suomennettuna ”Se ruma tumma”. Hän joutui myös tekemään paljon työtä, jotta hänen hyvä persoonallisuutensa olisi kompensoinut puutteita kauneudessa.

– Olin laiha ja lyhyt. Puhkesin kukkaan vasta collegessa. En huomannut miesten päiden kääntyvän, mutta luotin persoonaani ja oletin että miehet kiinnostuvat minusta koska olin hyvä tyyppi, 30-vuotias Eva kertoi.

Eva Longorian huhutaan ottaneen äskettäin poikaystävänsä Tony Parkerin nimikirjaimista muodostuvan tatuinnin erittäin intiimille alueelle. Tähti itse on kuitenkin kiistänyt tiedot.