Oasis myi sielunsa markkinavoimille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipopin kuninkaalliseksi yhtyeeksi joskus nimetty Oasis on pyrkinyt aina olemaan mahdollisimman epäkaupallinen ja katu-uskottava. Nyt raha on kuitenkin saanut yhtyeen jäsenten mielen muuttumaan ja yhtye on suostunut valjastamaan musiikkiaan markkinavoimien käyttöön, kun tiskiin ladottiin miljoona dollaria.

Oasis myi All Around The World -kappaleensa käyttöoikeuden AT&T -yrityksen mainoskampanjaan. Vastineeksi yhtye sai vajaan 820.000 euron edestä valuuttaa.

Erityisen kyseenalaiseksi yhtyeen päätöksen tekee se, että vain muutama viikko sitten keulahahmo Noel Gallagher kritisoi kovin sanoin The White Stripes -yhtyettä siitä, että tämä oli kirjoittanut musiikkia monikansallisen virvoitusjuomamerkin mainoskampanjaan. Nyt hän kuitenkin itse syyllistyi ”myymään sielunsa markkinavoimille”.