The Rasmuksen videokuvaus keskeytyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmus käväisi viime viikolla kuvaamassa uutta musiikkivideotaan Fuerteventurassa, Espanjassa. Viime torstaina kuvaukset jouduttiin kuitenkin keskeyttämään sääolosuhteiden takia.

Yhtye kertoo verkkosivuillaan, että kova vesisade ja hiekkamyrskyt tekivät videon kuvauksesta mahdotonta, sillä tekniset laitteet suorastaan lensivät kuvauspaikalta.

The Rasmus joutui siis jättämään videon kuvaukset kesken, kun yhtyeen kiertue jatkui Saksaan, Itävaltaa ja Sveitsiin, jossa suomalaiset nousevat lavalle 19. helmikuuta. Videon kuvauksia jatketaan mahdollisesti kiertueen jälkeen.

Maaliskuun alussa The Rasmus suuntaa Japanin kiertueelle, jossa se esiintyy Tokiossa, Osakassa ja Nagoyassa. Maaliskuun lopussa vuorossa on Etelä-Amerikka, jossa bändi nousee lavalle Buenos Airesissa, Argentiinassa, ja Santiago De Chilessä, Chilessä.