Lordi kiistää perättömät huhupuheet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Lordi puhui tänään MTV3:n Viihdeuutisten haastattelussa suunsa puhtaaksi medioiden lietsomasta negatiivisesta hypestä. Yhtyeen viisuesiintymisestä on esitetty esimerkiksi iltapäivälehdissä kiistanalaisia tietoja.

– Käsittämätöntä, miten joku osa mediaa haluaa tuhota meidän työn tutkimatta asiaa ja selvittämättä asioiden todenmukaisia tarkoitusperiä. Meitä syytetään vaikka mistä ja sotketaan juttuihin, joiden kanssa meillä ei ole mitäään tekemistä, Lordin keulahahmo paasasi.

– On käsittämätöntä, että lähdetään toisen elämäntyötä tuhoamaan esimerkiksi paljastamalla meidän omat nimet ja aletaan häiritsemään ystäviä ja vanhempia. Loppujen lopuksi kyse on vain Euroviisuista.

Tänään Ilta-Sanomat otsikoi etusivullaan ”Elinkautisvanki johtaa Lordin yhtiötä”. Lordi kuitenkin kiistää miehen yhteydet yhtyeeseensä.

– Kyse on treenikämppäkompleksista. Joitan vuosia sitten 4 – 5 bändiä vuokrasi yhdessä treenitilat ja vuokranmaksua varten perustettiin osuuskunta. Jokaisesta bändistä valittiin henkilö hallitukseen.

– Eihän me voitu tietää, että meidän naapuribändin tyyppi teki mitä teki. Sillä ei ole mitään tekemistä Lordin kanssa.

Lordin viisuvoitto on saanut Euroviisupuritanistit, vanhukset ja kukkahattumummot nousemaan barrikadeille junttipopin puolesta. Myös monet valtamediat ovat liittyneet samaan joukkoon kritisoimaan kansan valintaa Suomen viisuedustajaksi. Monet tahot ovat syyttäneet Lordia täysin aiheettomasti jopa saatananpalvonnasta.

– Ottakaa asiasta ensin selvää urpot ennen kuin alatte syyttelemään. Meillä ei ole saatananpalvonnan kanssa yhtään mitään tekemistä!, Lordi jyrisi Maikkarin Viihdeuutisissa.