John Travolta Dallasin JR:n rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä John Travolta on valittu Dallas-menestyssarjasta tehtävään elokuvaversioon. Hänet on kiinnitetty elokuvan pääosaan, eli JR Ewingin rooliin. Alkuperäinen JR, näyttelijä Larry Hagman, on innoissaan tuottajien valinnasta.

– Tämä on mahtavaa. Olin aiemmin John Travoltan kanssa elokuvassa Päävärit, ja hän oli mahtava. On kunnia saada hänet esittämään minun roolihahmoani, Hagman hehkuttaa.

80-luvulla maailman menestyksekkäimmäksi televisiosarjaksi noussut Dallas nähdään valkokankaalla runsaan tähtikaartin kanssa. Rooleihin on ehdolla jo nyt muun muassa Jennifer Lopez, Luke Wilson ja Shirley Maclaine. Latinotähti Lopezille tarjotaan Sue Ellenin roolia.

– Minun mielestäni hän on täydellinen valinta mihin tahansa rooliin, Hagman hehkuttaa Lopezin valintaa.