Anastacia rakastui henkivartijaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anastacia on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa julkaisujen suhteen. Keikka- ja rakkausrintamalla on sen sijaan tapahtunut paljonkin. The Sun -lehden mukaan poptähti on nimittäin rakastunut omaan henkivartijaansa.

R&b-hittejä suoltaneen tähden ja hänen henkivartijansa Wayne Newtonin suhde on jo niin vakava, että Newton jätti vaimonsa ja perheensä Anastacian takia. Pari on lähipiirin mukaan äärettömän rakastunut.

– Se on ihan kuin elokuvasta The Bodyguard, jossa Whitney Houston rakastuu suojelijaansa. Heidän välinen kemia on täysin selvää. Anastacia on jo ostanut uudelle miehelleen runsaasti lahjoja, kuten Cartierin kellon.

Henkivartija ilmoitti suhteesta entiselle elämänkumppanilleen Lorraine Elstonille Euroopan kiertueen jälkeen.

– Suhteemme ongelma on se, että siirrtyimme ammattimaisesta suhteesta ystäviksi. En tosin voi kertoa teille henkilökohtaisista suhteistani, Newton kierteli lehden haastattelussa.

Anastacian tiedottaja oli samoilla linjoilla, eikä suostunut kertomaan mitään tähden henkilökohtaisista asioista.