The Rasmus -dokumentti huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye The Rasmus nähdään huomenna kulissien takana Rasmus – The Dokumentti -nimisessä ohjelmassa TV2:lla. Dokumentti valottaa yhtyeen menestystarinaa yhtyeen perustamisesta nykypäivään.

Dokumentissa muistellaan bändin alkuaikoja ja kuullaan, miten menestyminen vaikutti nuoriin poikiin. The Rasmuksen jäsenet: Lauri Ylönen, Pauli Rantasalmi, Eero Heinonen ja Aki Hakala purkavat dokumentissa avoimesti tuntojaan menestymisestä ja sen mukanaan tuomista paineista.

Kamera seuraa The Rasmusta Hide From The Sun -levyn tekemisen ja julkaisemisen aikoihin. Yhtye nähdään Tukholman-studiolla, promootiokiertueelle, klubikeikoilla ja festivaaleilla eri puolilla Eurooppaa, levynjulkaisutilaisuudessa sekä videokuvauksissa.

Mukana on myös runsaasti arkistomateriaalia vuosien varrelta. Dokumentti nähdään TV2:ssa huomenna sunnuntaina kello 15.15 alkaen.

Parhaillaan Etelä-Amerikassa keikkailevan yhtyeen Sail Away -kappaleen musiikkivideo on juuri nyt MTV Latino -musiikkikanavan listaykkösenä.