Lordi puhuu suunsa puhtaaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi haastattelee tuoreessa podcastissa Suomen Euroviisuedustajaksi suuren kohun saattelemana valittua Lordia. Nyt Lordi puhuu suunsa puhtaaksi yleisönosastoilla ja iltapäivälehdissä saamastaan kohtelusta ja palautteesta.

– Pulinat pois. On myöhäistä itkeä kun paska on jo housuissa. He eivät käsitä sitä, etä jos bändillä on maskit päällä ja ne näyttävät hirviöiltä, niin se ei välttämättä tarkoita sitä, että he ovat saatananpalvoojia, Lordi kommentoi voittonsa aiheuttamaa jälkipyykkiä.

Mediassa on kommentoitu paljon Lordin tulevaa Euroviisufinaalin show´ta, vaikka edes artistille itselleen ei ole tullut kilpailun järjestäjiltä minkäänlaista ohjeistusta saati vaatimuksia.

– Kyllä siellä pommit paukkuu, että siitä lähdetään. Vaikka iltapäivälehdet siitä huuteleekin, niin meille ei ole kerrottu, että jouduttaisiin muuttamaan show´ta. Todennäköisesti katsotaan kuitenkin hieman erilaisia efektejä sen mukaan mikä näyttää televisiokuvassa hyvältä, Lordi toteaa.

Podcastissa selviää myös, kuinka Lordi päätyi monsterihevin pariin ja ketä kotimaista artistia hän fanitti ennen sitä. Varsinainen heavy-innostus alkoi kuitenkin Kiss-yhtyeen myötä paikallisessa kirjastossa.

Kuuntele Lordin haastattelu Stara.fi Podcastissa tästä. Lisää Lordi-aiheista juttua Stara-lehdessä, jonka voit tilata kotiisi soittoäänen hinnalla tästä.