Michael Jacksonin velkasaneeraus varmistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uutisoitu Michael Jacksonin mahdollinen velkasaneeraus on varmistunut. Tähden satojen miljoonien velkaloukku on siis historiaa ja henkilökohtainen konkurssi siten vältetty. Jacksonin lakiosaston edustaja Grahame Nelson vahvisti asian lehdistötiedotteella.

– Michael Jackson on saanut taloutensa kuntoon Sony Corporation of American avustuksella. Useiden rahoituslaitosten kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen herra Jackson on päätynyt yhteistyöhön Fortress Investment Groupin kanssa, joka hoitaa nykyisin Jacksonin lainoja.

Viime torstaina New York Times uutisoi Jacksonin neuvotelleen Sonyn kanssa noin puolen miljardin dollarin arvoisen kataloginsa osittaisesta myynnistä. Jacksonin omistama katalogi sisältää satojen The Beatlesin, Elviksen ja muiden supertähtien kappaleiden oikeudet. Puolet Jacksonin nykyisestä osuudesta on päätymässä Sonylle.