Michael Jackson voitti jälleen hyväksikäyttöjutun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti tapetilla viime aikoina ollut poptähti Michael Jackson on jälleen voittanut yhden oikeusjutun. Nyt amerikkalaistuomari Judge Eldon Fallon on päättänyt hylätä kanteen, jossa poptähteä syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kanteen nostaneen Joseph Bartuccin mukaan Jacko käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen jo yli 20 vuotta sitten. Miehen mukaan Jackson houkutteli hänet limusiiniinsa New Orleansin maailmannäyttelyssä vuonna 1984 ja piti häntä vankinaan yhdeksän päivän ajan.

Bartucci väittää, että tuona aikana häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, uhkailtiiin aseella ja jopa viilleltiin partakoneen terillä artistin henkivartijoiden toimesta. Tuomarin perusteita päätökselle ei ole julkaistu, ja Joseph Bartucci onkin hänen asianajajansa mukaan shokissa päätöksen takia. Oikeusjuttu oli vireillä vuodesta 2004 saakka.

Michael Jacksonin tiedottaja Brian Oxman ilmaisi tyytyväisyytensä tuomarin päätöksen jälkeen. Hänen mukaansa nyt on tullut aika keskittyä oikeusjuttujen sijaan uusiin ja parempiin asioihin.