Orlando Bloom auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Orlando Bloom joutui maanantaina Lontoossa onnettomuuteen, kun hänen kuljettamansa auto törmäsi skootterilla ajaneeseen uimaopettaja Slawomir Szydlowskiin.

Varhain aamulla sattuneessa törmäyksessä Bloom kääntyi autollaan varomattomasti skootterin eteen, jolloin skootteri törmäsi autoon.

– On vain hyvää tuuria, että olen kertomassa tätä. Hän ei ilmeisesti katsonut peileihin. Lensin skootterini päältä ja törmäsin maahan todella kovalla vauhdilla. Pyörähdin maassa vielä kolme kertaa. Olisin nyt kuollut, jos vastaan olisi tullut auto, 28-vuotias Slawomir Szydlowski kertoi järkyttyneenä.

Szydlowski sai onnettomuudessa syviä haavoja ja sisäisiä verenvuotoja. Kun ambulanssi saapui hakemaan häntä sairaalaan, Bloom hyppäsi ambulanssin perälle ja kirjoitti paperille viestin ”Sorry Mate!” ja nimikirjoituksensa.

Bloom kävi vielä myöhemmin sairaalassa varmistamassa, että Szydlowski oli kunnossa. Molemmat kuljettajat olivat liikkeellä selvin päin.