Robbie Williams sittenkin Take Thatiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Soolourallaan supersuosituksi noussut entinen Take That -yhtyeen jäsen Robbie Williams on johdonmukaisesti kieltäytynyt suosikkiyhtyeensä paluukeikoista. Nyt yhtyeen muut jäsenet ovat saaneet kuitenkin Robbien mukaan yhdelle tulevan kiertueen keikoista.

Take Thatista aikanaan riitaisasti eronnut Robbie tulee esiintymään yhdellä keikalla Manchesterissa. Teikkarit heittävät kaupungissa useammankin keikan, eikä vielä ole paljastettu minä päivänä maailman suosituimpiin kuuluva miesartisti nousee lavalle.

– Se on kuitenkin sovittu. Kaikki mukana olijat ovat vannoneet pitävänsä päivän salaisuutena, yhtyeen lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.

Lähipiirin mukaan Robbie ei kuitenkaan vedä entisten bändikumppaniensa kanssa kokonaista keikkaa, vaan hän nousee lavalle ilmeisesti vain yhden kappaleen ajaksi. Joka tapauksessa siitä on tulossa historiallinen hetki.