Ozzy on yllättynyt ollessaan vielä elossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavytähti Ozzy Osbourne on onnellinen ja yllättynyt ollessaan vielä elossa. Hän ei nimittäin voinut nuorempana uskoa, että voisi elää yli 50-vuotiaaksi. Pimeyden ruhtinas -lempinimelläkin tunnettu Ozzy vietti suosionsa huipulla railakasta ja päihteiden täyttämää elämää.

The Black Sabbath -yhtyeen keulahahmo on taistellut vuosia sekä alkoholi- että huumeongelmien kanssa. Hänen alkoholisoitunut ystävänsä George Best menehtyi viime syksynä ja Ozzyn mukaan hän olisi itsekin voinut kokea saman kohtalon.

– Ollakseni rehellinen minä olen ollut hyvin hyvin onnekas. Käytin aiemmin alkoholia koko ajan ja kun lääkäri sanoi, että maksani on kuin tulessa, siirryin hetkeksi kannabikseen. Georgen kuolema sai minut hyvin surulliseksi, 57-vuotias Osbournen perheen pää kertoi Sun Online -verkkosivustolle

Samassa haastattelussa Ozzy tunnusti ensimmäisen kerran julkisesti aloittaneensa kokaiinin käyttönsä Yhdysvaltain kiertueella.

– Kokeilin kokaiinia, eikä elämäni ole sen jälkeen ollut samanlaista. Nykyisin työntäisin mieluummin hehkuvan neulan silmääni, kuin käyttäisin kokaiinia. Se on pahaa tavaraa, Ozzy valistaa.