Lordi: Nyt on myöhäistä itkeä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi haastatteli Suomen Euroviisuedustajaksi suuren kohun saattelemana valittua Lordia. Nyt hän puhuu suunsa puhtaaksi yleisönosastoilla ja iltapäivälehdissä saamastaan kohtelusta ja palautteesta.

– Pulinat pois. On myöhäistä itkeä kun paska on jo housuissa. He eivät käsitä, että jos bändillä on maskit päällä ja ne ovat hirviöitä, niin se ei automaattisesti tarkoita että he ovat myös saatananpalvojia, Lordi kommentoi voittonsa aiheuttamaa jälkipyykkiä.

Mediassa on kommentoitu paljon Lordin tulevaa Euroviisufinaalin show´ta, vaikka edes artistille itselleen ei ole tullut kilpailun järjestäjiltä minkäänlaista ohjeistusta saati vaatimuksia.

– Siitä lähdetään, että kyllä siellä pommit paukkuu! Meille ei ole kerrottu mitään vaatimuksista, että show´ta pitäisi muuttaa, vaikka iltapäivälehdet siitä huuteleekin. Todennäköisesti katsomme erilaisia efektejä sen mukaan, mikä näyttää televisiokuvassa hyvältä, Lordi toteaa.

Haastattelussa selviää myös, kuinka Lordi päätyi monsterihevin pariin ja mitä kotimaista artistia hän fanitti ennen sitä. Lordin varsinainen heavy-innostus alkoi Kiss-yhtyeen myötä paikallisessa kirjastossa.

Lue Lordin haastattelu tästä!

Voit myös kuunnella Lordin haastattelun Stara.fi podcastissa. Lisää Lordi-aiheista juttua Stara-lehdessä, jonka voit tilata kotiisi soittoäänen hinnalla tästä.