Hiphop-tähti riehui lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Snoop Dogg pidätettiin Lontoon Heathrowin lentokentällä, kun hän riehui ystäviensä kanssa terminaalissa. Välikohtaus alkoi, kun Snoop ei saanut ottaa 30 henkistä ystäväpiiriään mukaan British Airwaysin ensimmäisen luokan loungeen.

Loungen ovelta raivoissaan ollut ryhmä siirtyi kaupan puolelle, jossa he heittelivät muun muassa viskipulloja lattialle ja riitelivät henkilökunnan kanssa. Paikalle kutsutut poliisit ilmoittivat, ettei riehuvaa ryhmää otettaisi lainkaan mukaan lennolle, jolloin ryhmä aloitti joukkotappelun poliisin kanssa.

Seitsemän poliisia sai lieviä vammoja, pääasiassa haavoja ja ruhjeita, mutta yhdeltä viranomaiselta murtui käsi. Snoopin ryhmästä pidätettiin kuusi miestä, jotka saavat syytteet viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus, oli ryhmineen matkalla Etelä-Afrikkaan.