Ozzy oli fanattinen The Beatles -fani

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti ja perheenisä Ozzy Osbourne oli nuorempana intohimoinen The Beatles -yhtyeen fani. Hän tapetoi huoneensa seinät yhtyeen ja Paul McCartneyn julisteilla.

– He muuttivat elämäni. Se oli kerrassaan uskomaton räjähdys onnea ja toivoa. Minusta tuli tuolloin maailman suurin Beatles-fani. Huoneeni seinät olivat käytännössä peitetty Paul McCartneyn ja Beatlesin kuvilla, Ozzy hehkuttaa Daily Newsin haastattelussa.

”Pimeyden ruhtinas” kritisoi samassa haastattelussa myös brittirokkari-narkkari Pete Dohertyä, joka on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa huumesekoilujensa takia. Ozzyn mukaan hän on tuhonnut elämänsä huumeilla eikä ymmärrä tuollaisen elämän seurauksia.

– Tulen vihaiseksi, kun näen tämän hel**tin narkkarin, Pete Dohertyn. Eikö hän tajua, että jatkaessaan hän tulee kuolemaan, Ozzy ihmetteli.