Lordi sivaltaa Saksan viisuedustajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Euroviisuedustaja Lordi on ryöpyttänyt oikein olan takaa häntä lehtiartikkelissaan arvostellutta saksalaista iskelmäartisti Nicolea, jonka kappale Ein bißchen Frieden toi Saksalle Euroviisuvoiton vuonna 1982.

– Keskiluokkaisen Nicolen tulisi herätä. Hänen biisinsä on hirveä ja tylsä. Nukahtan siihen jopa istuessani, Lordi kertoi saksalaiselle Bild -lehdelle

Nicole ei suostunut kommentoimaan Lordin vastaiskua Ilta-Sanomille. Hän kirjoitti aikaisemmassa artikkelissaan, että Lordi kuuluisi paremminkin kummitusjunaan kuin Euroviisuihin. Lordin kommentin jälkeen myös Bild -lehti hyökkäsi Lordia vastaan otsikolla ”Euroviisuhirviö loukkaa Nicoleamme” ja toteamalla Lordin olevan yhtä ällöttävä kuin miltä näyttää, Ilta-Sanomat kertoo.

Samassa Bild-lehden jutussa sai kuulla kunniansa myös Saksan tämän vuoden Euroviisuedustaja Texas Lightning, jonka laulajatar Olli Dittrichin pitäisi Lordin mukaan palata hellan ääreen.

Lordi on siis näkyvästi esillä myös Saksassa. Samalla hän kalastelee itselleen kymmeniä tuhansia uusia metallifaneja, jotka ovat jo vuosia sitten kyllätyneet Euroviisujen iskelmiin. Näiden otsikoiden jälkeen Lordin levymyynti nousee takuulla myös Saksassa.