Supermalli putosi linja-autosta moottoritielle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Tatyana Simanava joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen torstaina, kun hän oli menossa luksusbussinsa wc-tilaan. Hän valitsi vahingossa wc:n oven sijaan linja-auton ulko-oven ja putosi täydessä vauhdissa moottoritielle.

– Kysyin missä wc on ja minulle sanottiin, että se on portaiden alapäässä olevan oven takana. Avasin ensimmäisen näkemäni oven, enkä muista sen jälkeen enää mitään. Ystävieni mukaan linja-auton kuljettaja näki minun putoavan. Olen onnellinen ollessani elossa, Tatyana Simanava kertoi.

Brooklynissä, New Yorkissa, liikkeellä ollut Simanava oli matkalla tapaamiseen, kun onnettomuus sattui. Hänellä oli onni matkassaan, sillä vaarallisesta tilanteesta selvittiin vain ruhjeilla oikeaan käteen ja leukaan.

– En ole vihainen, mutta haluaisin joitain muutoksia linja-autoihin, ettei tällaista tapahtuisi muille. Haluaisin, että ulko-ovet olisivat lukittuina ja merkitty selvemmin.