Fani maksoi 44.000 euroa Gwynethin joogatunnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ansaitsi äskettäin hyväntekeväisyyteen tunnissa 44.000 euroa joogaamalla. Hän oli antanut huutokaupattavaksi yksityisen joogatunnin, jonka hinta nousi lopulta 30.000 puntaan, eli noin 44.000 euroon.

– Joku käytti suuren määrän rahaa tähän, joten minulla on oltava todella hyvä suunnitelma tunnille. Ikävä kyllä en voi tehdä sitä alastomana tai muutenkaan tehdä tunnista poikkeuksellista. Yritän kuitenkin tehdä siitä hyvän joogatunnin, Oscar-voittaja ihmetteli ihailijansa arvokasta hankintaa Daily Mirror -lehdelle.

Gwynethin joogatunti huutokaupattiin Prinssi Charlesin säätiön 30-vuotisjuhlassa. Näyttelijä itse on säätiön lähettiläs. Paltrow on nykyisin ahkera joogan harrastaja, sillä hän yrittää saada sen avulla raskauden aiheuttamat liikakilot pois vartalostaan. Hän synnytti viime kuussa pojan.