Supermalli Tyra Banks järkyttyi vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen supermalli Tyra Banks on vienyt tutkivan journalismin pidemmälle kuin moni olisi häneltä odottanut. Hän on nimittäin viettänyt vuorokauden aidossa vankilassa telkien takana vain keskusteluohjelmansa taustatutkimusta varten.

Nykyisin televisio-emäntänä tunnetun Banksin fanit ovat olleet hyvin yllättyneitä idolinsa toiminnasta. Banks nimittäin vaati, että häntä kohdellaan vankilassa aivan kuten ketä tahansa vankia. Kokemus olikin järkyttävä.

Tyra Banks kohtasi vankilassa ahdistuneiden naisten ruumiillistumia ja sai huomata, että suurin osa naisista oli joutunut vankilaan miesten takia. Hän toi muutamia naisvankeja mukanaan ohjelmaansa kertomaan tarinansa.

– Halusin tehdä tämän, sillä järkyttyin huomatessani suurimman osan naisista olevan vankilassa aviomiestensä tai poikaystäviensä takia. Monet heistä suorittivat elinkautista tuomiota ja heitä oli kaikilta elämän aloilta, Tyra Banks kertoi ohjelmassaan.

– He voisivat olla juuri sinun äitisi, siskosi tai jopa tyttäresi. Nämä naiset todella koskettivat sydäntäni ja tämä kokemus muutti koko elämäni. Se oli yksi shokeeraavimmista ja kauheimmista kokemuksistani. Tunsin itseni väkivallan uhriksi, koska se tuntui niin aidolta.